Jouw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies

Plus2db heeft vele specialismen in één huis. Wij verzorgen naast licht en geluid ook de stroomvoorziening, videopresentaties, leveren van podia, tenten en bijvoorbeeld rigging (het veilig ophangen van licht, geluid en video). U kunt hierbij denken aan de aanschaf of huur bij Plus2db maar ook als Plus2db als bemiddelaar. Wij brengen opdrachtgever in contact met een uitvoerder waardoor u het zoeken wordt bespaard. Dit scheelt u veel tijd en kosten. De uiteindelijke prijs van de klus is dan ook veelal goedkoper! Dubbel winst dus..

Licht is bepalend en maakt sfeer. Licht zorgt voor een bepaald gevoel. Dit gevoel kan worden bewerkstelligd door de inzet van conventionele verlichting maar ook door led verlichting. Elke toepassing vraagt om zijn eigen manier van verlichten en verlichtingsvorm. Door vakkundige plaatsing, verlichting en bediening wordt een fantastische wereld van kleuren gecreëerd. Ook kunnen wij uw event of feest voorzien van de nodigde decoratie.

Geluid is het voer voor uw oren. Door middel van het gebruik van hoogstaande apparatuur voorzien wij elke toespraak, band, event of artiest van een zo goed als mogelijk geluid. Zodat u en uw klanten en bezoekers kunnen genieten van een storingsvrij en helder geluid. Wij hanteren overigens altijd de geldende geluidsnormen.

Enthousiasme en gevoel voor kwaliteit gaan hand in hand bij Plus2db. Wij voorzien u gevraagd maar soms ook ongevraagd van advies. Hierbij kenmerkend is de no-nonsense instelling welke wij uitstralen. Onze inzet zal dan ook altijd meer dan 100% zijn om uw feest, optreden of event te doen slagen.

Plus2db beschikt zelf over de nodige kennis op gebied van licht en geluid. Daarnaast kunnen wij bouwen op vaste partners in de wereld van theater en 'rock and roll'. Deze huren wij op freelance basis in. Hierdoor is er dus véél kennis en kunde onder één dak.

Als u meer informatie wilt of wij uw geschikte 'partner' kunnen zijn voor uw feest, optreden of evenement, dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!

 

 Op zoek naar het leukste en beste entertainment?

Logo BoekJeBandje

Contact

Plus2db

Zuivelweg 3

8536 VK Oosterzee

(T) 0514 - 234 444

www.plus2db.nl

info@plus2db.nl

 

Privacy

Voorwaarden

Onze diensten

Plus2db adviseert, bemiddeld en levert diverse diensten op het gebied van feesten, events en festivals. Van het verhuur van licht, geluid, tenten, podia, entertainment, stroomvoorziening tot catering en alles wat erbij hoort. Tevens kunnen wij u (uw optreden of event) ondersteunen op personeelsvlak. Wij hebben veel mogelijkheden zoals stagebouwers, stagehands, roadies, prikkers, geluidsmannen, soundengineers, lichtmannen, cateraars, allround hulpen en nog veel meer. Meer weten? Neem contact op!

Sterke Punten

  • betrouwbaar
  • 10+ jaar ervaring
  • betaalbaar
  • echte service
  • lokale experts
  • goed bereikbaar